AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

lunes, 13 de junio de 2011

" MARXA CICLOTURISTA TRANSCOLLSEROLA"

Al final,i a última hora,amb en mauri, ens vàrem apuntar ahir a fer la marxa cicloturista de collserola,una marxa d´uns 143km de distància amb un desnivell de 2300+,i,pensant-me que seria suau, i a ritme i amb cadència,es va tornar al principi a un ritme bastant ràpid,ja que en quilòmetre 64, crec,portàvem un ritme de quasi 33km/h,massa ràpid ,ja que es tractava de fer aquesta marxa a ritme suau per preparar la setmana vinent la quebrantahuesos,sort que en les marxes,a la llarga,possa a cada u al seu lloc,i un cop passat el quilòmetre 70,ens vàrem prendre la marxa molt suau i parant a la majoria dels avituallaments,amb calma i mirar de no pujar massa de pulsacions,acumular distància i mirar d´anar a ritme i disfrutar.
la marxa en si,està ben organitzada,això si,molt de trànsit,ja que passàvem per el tibidabo i rodalies,al final content per les sensacions,però unes sensacions al principi d´anar bastant "collat"


dades del garmin
temps invertit--4h47m12s,contant les parades i tot
distància total--138km
cadència mitja--80rpm
freqüència cardíaca mitja--156ppm
velocitat mitja--28,7km/h
desnivell positiu--2,300m
temperatura mitja--22,5º
------------------------------------------
i avui,72 km més amb 130 pulsacions de mitja i 1000m desnivell + amb 2h44m

5 comentarios:

  1. Collat o sense collat heu acabat la marxa cicloturista, dit així sona bé, en terra eixuta , contents i en sensacions acceptables en mig d'un semikaos circulatori. No es pot demanar més!
    La "quebrentahuesos", deu ser forta , però allà on hi ha nivell , no hi ha res que no es pugui superar. Bona setmana i posar-se a to per a què no es trenqui res.
    Salut i entreno

    ResponderEliminar
  2. tens raó que aquesta marxa és un rotllo pel trànsit i pel circuit massa urbà, però espero que t'hagi anat bé per posr-te a punt per dissabte. molta sort a la quebrantahuesos!

    ResponderEliminar
  3. hola bet!!la veritat és que cada cop més, em trobo més bé en tirades llargues,últimament pateixo bastant al principi,segurament al no estar acostumat a les marxes...avui,últim dia d´estirar cames,molt suau,i ara a descansar,fins dijous que tocarà massatge,bona setmana...
    hola manel!!aquesta marxa com ben bé dius,és una mica caòtica,trànsit,organització una mica justa,bastants "tobogans" en si,però ara ja, els deures estan fets,segurament,patiré molt a la quebrantahuesos,doncs hi ha bastant de desnivell i dur,tot depèn del ritme que un vulgui portar,espero poder administrar-me bé i arribar,salut i gràcies!!!!

    ResponderEliminar
  4. Alerta amb la quebrantahuesos! Bon domini i sort.
    Un descans per donar tot el de si.
    Ànims i forta i assenyada pedalada

    ResponderEliminar
  5. Hola bet!! Gràcies per el comentari, ha anat tot molt bé,amb ganes d'arribar a casa i poder sortir aquesta tarda a estirar cames, salut!!!

    ResponderEliminar