AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

viernes, 13 de enero de 2012

"GARMIN-CERVÉLO"

3 comentarios:

  1. Un entrenament d'hivern com el teu, rodant en pla. L´'única diferència és que el de l'anunci per a poder anar a aquest ritme de rodatge ha d'anar, el pobre, a 150 i escaig de pulsacions per minut. Tu rai que a 140 ppm fas el mateix entrenament i més ràpid.
    Gerard

    ResponderEliminar
  2. hola estimat gerard!!!je je je,aquest ciclista "pro"(christhope le mével) el seu entreno pràcticament ha de treballar a una intensitat més elevada ja que té el cor tant gran que a 170ppm ja casi li costa molt d´arribar-hi,això us passa els que teniu classe i sou professionals,en canvi,si jo fes aquest port aniria a quasi 190ppm!!,fixe´t a quina velocitat puja,els watts que mou i la cadència!!!
    poc "fondo" fan ja que amb els anys i el cor tant gran perdent molta freqüència cardíaca màxima,com tu,que a 170 pulsacions de màxima ja et costa per l´edat que tens i jo tinc que anar al teu costat a 190 pulsacions,quí tingués el teu cor!!!!
    salut tites!!

    ResponderEliminar
  3. ah!!!! i per estar en igualtats de condicions hauria de pesar 69 kgs,"otro gallo cantaria",que de fet és la relació que tu tens,sou pràcticament iguals,quins cracks sou!!!

    ResponderEliminar