AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 4 de marzo de 2012

"NO TINC PARAULES""

Aquest cop,per primera vegada en el bloc serà una altra entrada,no pas de la sortida d´aquest dissabte en bici sinó de la sorpresa que vaig tenir en aquest dia,sempre diem que les verdaderes amistats son aquelles en què moltes vegades no fa falta esperar les gràcies quan les accions es fan per el cor i amistat,quan hi ha una amistat verdadera no fa falta tenir que dir-ho sempre, igualment,en el silenci,mai millor dit, un ja sap quan ho fa i es mou per un sentiment vers a l´altra i  aquest dissabte ha estat un d´aquells dies que feia molt de temps que no em sentia així,estimat i sapiguer que puc comptar amb amics al costat,moments únics i uns amics que tot i que de vegades pot arribar a costar molt de coincidir o quedar en   la nit,i a més,cada parella té la seva vida  i les seves coses,fa que el dissabte , poguéssim coincidir en un sopar,que per cert,em va enganyar el mauri(sorpresa)ja que jo no sabia res de que em farien un sopar  per el meu 40 aniversari,inclòs pastís i regal(bossa d´esport specialized).
Nois!! sou collonuts tots!!i respectives parelles, i espero poder estar al costat vostre en el què pugui i gràcies per sentir-me estimat aquest dia,que poguem anar rodant molts anys junts,encara que amb panxolineta,esmorzars o el què faci falta....
MACUUUUUSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



I com no,semblem els del programa de  caçadors de bolets,quina pinta!!!! en la sortida del dissabte al matí amb tros de coca.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Per 100km i 3h46m amb 1,510m desnivell positiu i 137ppm


13 comentarios:

  1. Felicidades Amancio !!!!.

    Si te sirve de consuelo a mi también me caen los 40 en Julio. Buena "añada" la del 72.

    Un abrazo y enhorabuena por los amigos que tienes.

    ResponderEliminar
  2. JAJAJA, la foto de caçadors de bolets és boníssima!!! Quin fart de riure m'he cardat.

    ResponderEliminar
  3. Felicitats pels quaranta anys!
    És maco pensar que un té amics que t'han regalat part del seu temps, per preparar-te una festa d'aniversari sorpresa, millor regal impossible.
    Per una bona temporada.

    ResponderEliminar
  4. Molt bones totes les fotos, i més encara poder-ho compartir plegats.
    A seguir pedalant per la vida!!!!

    ResponderEliminar
  5. hola gonzalo!! los del 72 somos como los vinos,cuando mas viejos mejores,je je je,la verdad es que si,un lujo tener a estos amigos al lado.
    hola macuuusss!!!! ja és hora que els dos hi poseu el nom,ja jaja,la foto del banc és brutal!!!jo també no paro de riure,les fotos de vegades capten a la perfecció el moment just....
    hola bet!!!!quan de temps ;),com el títol del bloc,"sense paraules",això arriba molt a dins i toca molt la fibra,no s´oblida.
    bona setmana a tots!!!!!

    ResponderEliminar
  6. per molts any, que amagat ho tenies. La propera sortida ja se qui pagara l'esmorzar o el dinar amb flam.

    ResponderEliminar
  7. hola manel!! moltes gràcies,que els poguem anar celebrant oi?...
    hola marc!!! vindràs a la brevet d´aquest diumenge? sinó recordo malament ara fa uns mesos!!!a veure si coincidim "globero sense pulsòmetre!!" je je je

    ResponderEliminar
  8. aquest cap de setmana ho tinc complicat, dissabte esquiada amb pares i companys de classe del Pol i diumenge calçotada, quin entreno mes guapo. Que vagi molt be

    ResponderEliminar
  9. Quuina careta que fot el Jordi, boniiissssima, sembla que va agraïr l'aturadeta per fer la coca pajarito pajarito.

    ResponderEliminar
  10. hola marc,és impressionant aquesta foto,llàstima que ens la va tirar en sastre,ell tenia que sortir a la foto però no hi havia ningú més a prop,salutacions crack!!!

    ResponderEliminar
  11. Amanci,

    Moltes felicitats!!!

    40... ningú ho diria!

    Salut i bici.


    Manel C.

    ResponderEliminar
  12. hola manel!!40 si!!! cachis,com passa el temps!!s´ha d´aprofitar tot el temps que tenim..salut

    ResponderEliminar