AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 25 de marzo de 2012

"JUST A TEMPS"

Just a temps!!,em pensava que no arribaria,però sort que la sortida del dissabte va ser possible,en l´Època que estem ara no saps ven be que posar-te,si surts d´hora fa fred,si surts tard fa calor,i si la intenció és de fer una tirada de 143km encara més,et tornes tonto només de pensar-ho,això si,la sortida,ven d´hora, a les 7h,30m del matí ja era a manresa,amb els de manresa la ruta era fer la "trona",mítica pujada per la part de les massies de voltregà,un portet molt constant i boníc,per tornar per perafita,amb parada a esmorzar passat el port.Sabia que aquest dissabte,els de la "VOLTA CICLISTA A CATALUNYA" passaven per el meu poble,castellterçol,i venien de manresa passant per Oristà,aixi que em feia il·lusió de poder veure´ls,encara que fós un trosset,un cop tornàvem per manresa amb els companys ja veia que si anàvem per feina(rodant) encara podria arribar a castell per veure com pugen a "plat",i just a temps he arribat,m´ha sobtat molt la "finura" que tenen,no em vull ni imaginar si estant així de pes com han d´estar quan estant en forma,en època de "TOUR".
DADES DEL GARMIN 
Temps invertit--5h i 15m 
Distància total--143km 
Cadència mitja--86rpm 
Freqüència cardíaca mitja--146ppm 
Velocitat mitja--27,3km/h 
Desnivell positiu--1,966m
----------------------------------------------------------
si obriu el navegador "google chrome" podreu veure la foto molt millor,clic a la foto,botó dret del ratolí,(open image in new tab)i clic+,la veureu millor
unes quantes fotos dels "pros"




4 comentarios:

  1. Buen entrenamiento, si señor.

    El Sábado nos vemos, no???. Deberás tener piedad de nosotros la gente "terrenal" .... jejeje.

    ResponderEliminar
  2. hola gonzalo!!je je je,has visto las fotos de los "pros"? tienen un cierto parecido a ti,teneis cuerpos finos finos...,o sea que mas bien yo soy el terrenal,si es que llego,y el "pajarrako" tu,ten clemencia por favor!!si todo sale bien nos veremos a monistrol de montserrat,subiré con vosotros aunque arriba muy posiblemente tire para el "bruc",ya hablaremos de todas maneras,un saludo "pajarrako" je je je

    ResponderEliminar
  3. A la Volta a Catalunya estan igual de “fins” com al Tour. Alguns preparen més unes curses que d’altres, però el global del gran grup demostra que a la Volta (a una velocitat mitjana superior als 40 km/h) va igual de ràpid que a les millors edicions del tour (per exemple, la millor mitja de la història del Tour va ser al 2005 amb 41,6 km/h). Ara JA ESTAN EN FORMA, o més de 40 km/h de promig es fan sense estar en forma? Salud i a documentar-se.

    ResponderEliminar
  4. hola anònim!!es cert com dius que cada ciclista a cada any fa la seva preparació en les curses que corren,per exemple,en fabian cancellara,tom boonen,juan antonio flecha,ect.. preparen més les "clàssiques" que no pas un giro o tour,saben perfectament en quines curses poden guanyar,per exemple,aquests que t´he dit dubto que mai puguin guanyar un tour,això si,una etapa si,son corredors-rodadors d´un dia.
    Ara no estan en forma :),el "fondo" el tenen però els hi falta aquella "xispa",porten una preparació mil·limètrica que saben quan estant en el seu punt òptim,de fet, m´en recordo una etapa de la dauphiné libéré d´un any amb el contador i el Jani Brajkovic en alpe D´huez ,el contador no tenia el seu estat de forma tope i el jano si,de fet,en el tour el jano no es va ni veure i el contador va guanyar el tour al cap d´un mes d´aquesta prova.
    tampoc em pots comparar el tour amb la volta a catalunya,el desnivell positiu d´una prova amb l´altra és com el dia i la nit,a més,la duració de les dues curses ja saps que una és de una setmana i l´altra de 3 setmanes,per tant,fés numeros.
    I ara que m´en recordo també,l´any passat en perico delgado i carlos de andrés,periodistes de teledeporte,durant el tour parlaven de que samuel sanchez participaria en la "vuelta a españa" a finals de setembre crec,doncs deien que en aquest tour,al ser dur i tant llarg,perdien pes,i per recuperar una mica de forces per afrontar al cap de 2 mesos i escaix per la vuelta que guanyaven un parell de kilos,més ben dit,els hi feien guanyar,salut i a disfrutar del ciclisme...

    ResponderEliminar