AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 29 de mayo de 2011

"CRÒNICA HALF-CHALLENGE 1/2 IRONMAN DE CALELLA"

Abans de fer una petita crònica,volia felicitar al "litus" i la sandra,i l´Aratz...,ja que sense ells no crec que hagués pogut fer el 1/2 ironman de calella,molt inexpert en el tema de com afrontare´l i preparare´l al dia previ al half,sobretot en el dia abans,o sigui,el dissabte,insistint molt en la hidratació,que de fet,vaig beure tant de líquid que la nit ja feia olor a sals....i també donar les gràcies al mauri i la mireia,també per venir el dia de la prova,tot un detall,a tots,gràcies.
El dissabte vàrem sortir direcció a calella,a les 9 del matí,així doncs,tot a punt per baixar cap al maresme,estant al voltant de les 11 del matí per poder agafar xip,fer llicència i demés per preparar tot lo suficient per la tarda,a l´entrar a boxes per deixar bici i bosses,un cop tot a punt,ens disposem a passar la tarda per les botigues de tantíssimes coses que hi ha per allà,tot relacionat al triatlon,per cert,vaig poder conèixer a
Eva ledesma,gran triatleta i pro,tot un plaer,va passant les hores i esperant la nit per poder anar a dormir,a sopar i a dormir.Toca llevar-se a les 5h40m del matí ja que a les 6h obrien el restaurant per poder anar a esmorzar,un cop tot a punt,anem direcció a la platja per acabar de tenir-ho tot a punt,i menstrestant anem fent temps i preparant el neoprè,veièm com la gent comença anar a la sortida,i un cop allà,veièm com comença a preparar-se els diferents grups d´edat,i sortint escalonats cada x minuts,primer els pros i així succesivament fins arribar nosaltres,grup d´edat de 35-39,tret de sortida i a l´aigua.
sensacions molt bones nedant,sobretot a l´hora de guiar-me,anant bastant recta,i a ritme de poder portare´l amb certa comoditat,cal a dir que jo diria que en el nostre grup d´edat,que de fet era el més numbrós(225)anavem bastant tots junts,excepte algun grup que anaven més rapidet,sortida i cap al box a canviar-se el més rapidet possible,sortida i cap a la bici,enfilant direcció cap a mataró,amb 4 voltes incloses,ja aquí tenia que anar molt en compte,intentar no exprimir-se gaire,ja que després tocaría córrer,i aquí era on em feia més por,aixó doncs,intentar portar un ritme no molt fort per reservar forces per després,que per cert ha anat molt bé,cal a dir que durant el segment de la bici m´he hidratat moltíssim,aprofitant tots els avituallaments que podia,o sigui que perfecte en aquest aspecte,arribo a boxes i toca canviar-se per córrer,fent la transició el més ràpid que podia.aquí era el moment clau,ja que en la natació i la bici no em preocupaven,en el córrer si,ja que no havia fet mai una mitja(21km) corrents,i en l´entrenament no portava masses kilòmetres a les cames,ni de tirades,màxim 13km,però tenia molt clar que tenia que agafar el meu ritme i anar fent,agafant sobretot molt de líquid en els avituallaments i esperar a que la cosa anés bé,el circuit amb 2 voltes,en la segona part se m´ha fet una mica llarga,però el més curiós de tot,i avui m´he adonat d´això,és que en el cas del córrer,almenys a mi,al agafar un ritme de poder suportar,sembla que es porti un ritme com un robot,un córrer amb una respiració molt monòtona,de poder fer kilòmetres,però sort que només eren 21km,total,un cop a l´arribada,els ultims trams de córrer i amb l´ambient que hi ha,de gent,de música,s´et posa la pell de gallina, i creuant la línia d´arribada amb braços amunt...ACONSEGUIT!!!!JA SÓC MIG FINISHER!!!experiència única,sensacions molt bones,sobretot al córrer,ja que no pensaria que aguantaria,i evidentment s´haurà de repetir.



dades del half-challenge maresme 1/2 ironman
natació-36m17s-
transició natació-bici-5m21s-massa temps
bici-2h 36m i 32s-mitja de 32,58km/h
transició bici-córrer-1m02s,molt bé
córrer-1h46m
total-5h05m quedant el 85 de la meva categoria i el 376 de la general de 1,200,no està gens malament per ser la primera vegada que faig un triatló.




algunes fotos...





11 comentarios:

  1. Si senyor un bon triatló! Quan es fan les coses amb gust es superen i el resultat ha estat a l'alçada d'un apassionat per aconseguir nous reptes!!!!
    Un bon descans pel cos i la ment.
    Salut

    ResponderEliminar
  2. Molt xula l'experiència! Ara toca, tornar-hi un altre dia.

    La teva mare, Glòria.

    ResponderEliminar
  3. Moltes felicitats!!!!
    Ara descansa una mica i continua amb els reptes.

    ResponderEliminar
  4. hola bet!!la veritat i sobretot la clau de tot,va ser la dosificació en tot moment,tant el nedar i la bici,de fet, hagués pogut baixar bastants minuts,però evidenment,no crec que hagués pogut acabar,avui descans però demà ja toca rodar un altra cop,gràcies!!

    gràcies mare!!estic molt content,i de ben segur que repetiré,això espero!!!! que ho poguem anar fent!!
    gràcies germaneta!! a veure si algun dia s´anima el jacob!!! de vegades hi han proves d´aquest tipus que deixen fer-ho amb relleus,o sigui 3 persones per a 3 disciplines,potser agafaria el "gusanillo"!!!un petó a tots 4!!!!!

    ResponderEliminar
  5. sóc jo,no se que passa que no surt el meu nom!!!!

    ResponderEliminar
  6. AMANCI,

    FELICITATS!! Ara ja no hi haurà qui et pari.
    Per cert, jo crec que ets FINISHER amb majúscules i un temps final boníssim.

    Salut!

    Manel

    ResponderEliminar
  7. gràcies manel!! seria fantàstic poder fer-ne un tots plegats,amb un ambient digne de "champions"ens ho passariem teta,ha valgut molt la pena,encara que sigui pesadet, amb tant bona companyia i un ambient que et feia venir ganes de no esperar al tret de sortida i llançar-se de cop al mar a nedar,salut..

    ResponderEliminar
  8. una gran estrena, sens dubte. felicitats!

    ResponderEliminar
  9. gràcies manel!! tot un detall,ara,a continuar el ritme i mirar de no baixare´l,salut

    ResponderEliminar
  10. Moltes, moltes felicitats! Parlant malament, cullons, com se t'ha posat el cos, no et coneixia, que guapo estàs, si no fóssis el meu germà, et tiraria els trastos, jejeejeee!

    ResponderEliminar
  11. ja ja ja,germaneta!!!!!! no canviaràs mai!!!!!!!!i això que ets la meva germana....

    ResponderEliminar