AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

viernes, 3 de junio de 2011

"FOTOS HALF-CHALLENGE MARESME 1/2 IRONMAN"

Fotos del half de calella....





















4 comentarios:

  1. No n'hi ha per menys !
    El primer pas ja l'has fet, i com que les sensacions no podien ser millors,ja saps que et toca............. continuar endavant!
    Bon cap de setmana. I la resta dels dies què ?

    ResponderEliminar
  2. hola bet!! sempre endavant,i la resta dels dies?senzillament aquest mig ironman no era el principal objectiu de la temporada,l´he fet per treurem el "gusanillo" de sobre,l´objectiu és la quebrantahuesos,que és d´aqui a 3 setmanes,porto desde principis d´any entrenant per aquesta marxa cicloturista,o sigui,que encara em queda dies per anar entrenant,això si,després d´aquesta marxa ja m´ho pendre més en calma,però penso deixar de córrer,nedar i sortir amb bici!!,benvinguda..

    ResponderEliminar
  3. hola bet!! sempre endavant,i la resta dels dies?senzillament aquest mig ironman no era el principal objectiu de la temporada,l´he fet per treurem el "gusanillo" de sobre,l´objectiu és la quebrantahuesos,que és d´aqui a 3 setmanes,porto desde principis d´any entrenant per aquesta marxa cicloturista,o sigui,que encara em queda dies per anar entrenant,això si,després d´aquesta marxa ja m´ho pendre més en calma,però NO penso deixar de córrer,nedar i sortir amb bici!!,benvinguda.
    M´he equivocat a l´hora d´escriure que no deixaré d´entrenar!!bon cap de setmana...

    ResponderEliminar
  4. Parlant malament, si no fós la teva germana, et tiraria els trastos, jejejjeeje...........quin germà més ben parit que tinc! Petons !

    ResponderEliminar