AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 5 de febrero de 2012

"INSUPORTABLE"

La sortida del dissabte,com ven bé veia,s´em presentava complicada per la climatologia,el problema no era la neu,sinó el fort vent que picava ja de bon matí,al final l´he fet a sobre al "rodillo",he esperat fins a última hora per poder fer la sortida a la carretera però no ha estat així,l´entrada del bloc ho defineix a la perfecció,insuportable!!,una cosa és fer com a màxim 2h fent rodillo però 3h i 15m,massa dur els últims 45m,amb mitja de 31km/h per arribar finalment als 45m finals a escassos 29,7km/h de mitja,notant un cansanci bastant gran,si puc,intentaré no fer mai més l´entrenament de la sortida del dissabte a sobre el rodillo,si més no,fraccionar-le en els dos dies del cap de setmana,ja que és de "bojos" fer això,tot i així ,volia provar si aguantaria,i espero a la setmana vinent poder sortir el dissabte a la carretera,ja queda només la setmana vinent per rodar pla,ja tinc ganes de rodar sense tenir que mirar de no passar-me en les pulsacions,llavors serà quan anirem agafant la forma,amb el 73% de pulsacions mitges,quedant-me una mica curt,ja que tenia que arribar al 75%,però costa.
I de moment avui,90 piscines més a la butxaca,que bé que un surt després de nedar,crec que va molt bé per recuperar del dia abans.


8 comentarios:

  1. jejejeje ..... te entindo perfectamente. Yo me he pegado esta semana 8h "indoor" con una sesión de 3 horas pero al 60-65%. La de Ayer sábado en teoría era de 2:30h al 75-80% y lo que tu dices, se hizo muy duro y finalmente la dejé en 1:38h.

    ¿Sabes qué es lo peor de todo?, pues que esta semana entrante va a ser más de lo mismo. Físicamente no se si progresaremos pero mentalmente ya te digo que si. Superar esas largas sesiones bajo techo nos tienen que hacer "indestructibles" psicológicamente.

    Cuídate !!!!.

    ResponderEliminar
  2. hola gozalo!! la verdad es que no puedo con tanto tiempo,seguramente chema habria recomendado menos tiempo en el rodillo,la ultima parte notas como poco a poco bas subiendo piñones hasta llegar a pedalear como simple robot,espero la semana siguiente aunque haga viento hacer la salida en bici en la carretera,NO QUIERO MAS RODILLO!! ja ja ja

    ResponderEliminar
  3. nano ets una maricona sonada jo vaig sortir tots dos dies per carretera. Ahir em va pillar la neu pero de conya.
    El dissabte ens veiem?

    ResponderEliminar
  4. marc? jo si tot va bé aniré a sant celoni per últim cap de setmana,després ja podrem rodar si vols,salut...

    ResponderEliminar
  5. hola tiiiiites, no pares!!!!!!, va anem deixant tot això de sant celoni i comencem a pujar muntanya amunt!!!. Ens veiem aviattttt.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A Sant Celoni comencen algunes de les muntanyes més dures de Catalunya i d'Espanya. Una mica menys de bicicleta i una mica més de geografia. Salut.

      Eliminar
    2. hola anònim!! de dures no creguis pas,n´hi han d´altres molt més,pots estar segur,potser perquè ja he pujat masses vegades..salut.

      Eliminar
  6. MACUU!!!yupiiii,ja tinc moltissimes ganes de rodar....ho haurem de celenrar tites!!!;)

    ResponderEliminar