AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 6 de noviembre de 2011

"BEN VESTITS"

Ja fa molt de temps que amb la colla, volíem fer una equipació de ciclisme,li vàrem donar moltes voltes,ja que pensavem que en aquest any,en les marxes que hem fet,seria molt bonic poder portar la mateixa roba junts,després de un petit esboç de com fer-la i amb molta il·lusió, la teníem pràcticament feta,però la cosa es va refredar una miqueta,al final i després d´un parèntesis d´un parell de mesos i d´uns 2 sponsors nous ja la tenim feta,gràcies al jordi vilaseca en el disseny i redistribuint els logos,ens vàrem posar tots d´acord de com volíem que quedés,al final ha estat una realitat,i ja només ens queda esperar a tenir-la a les mans,la intenció no és més que 4 amics d´anar Ben vestits,portar el nostre logo a la roba i disfrutar en les marxes que tinguem que fer durant l´any 2012,la qualitat de la roba és lycra apretada,el més nou en roba ara per ara,havíem estat mirant la casa italiana SPORTFUL BODY-FIT,una qualitat molt bona,però s´ens va del pressupost,la casa escollida és RONDOTEAM,esperem que quan tinguem la roba a casa ens agradi.


Per l´altra banda,si tot va bé,estem fent un maillot per poder portar en la marxa de l´any vinent del TOUR DE FLANDES,encara ens queda dies però ja quasi està feta el disseny,si algú vol roba d´aquesta que m´envii un correo.
I per el què ha estat per mi en aquest cap de setmana,sortida en bici per manresa ahir,d´uns 65km, i avui 1,700m de tècnica nedant.

4 comentarios:

  1. Quin goig que fareu tots, de vint-i-un botó!
    Bona setmana

    ResponderEliminar
  2. hola bet!! esperem que la roba quedi bé i "macus" mai millor dit,je je je,ja farem una foto en conjunt dels companys i la penjarem aqui!!salut i bona setmana..

    ResponderEliminar
  3. Ara toca fer una entrada sobre el tour de flandes. Posa imatge del conjunt

    ResponderEliminar
  4. marc!!! no tinc les fotos de la roba,ja me les passaràs ok?

    ResponderEliminar