AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 27 de noviembre de 2011

"VALORACIÓ DE L´ANY"

Abans de començar l´entrenament en rodillo,i tot just d´aquí a una setmana,a principis de desembre,i sense fer "parón",la intenció era descansar un parell de setmanes,però veient l´estat en què hem trovaba,vaig decidir de continuar sortint a ritme molt suau,tocant fons  tant de carretera ,de "rodillo"i nedant,trobant-me ara mateix bastant bé i recuperat d´aquesta setmana,crec que en els darrers mesos seran molt positius de cara a agafar la forma,però això ja son figues d´un altra paner!!!
La valoració d´aquest any entrenat crec que ha estat molt encertat,i de fet,com passa sempre,llàstima de no haver-ho fet l´any abans,quan es fan les coses ben fetes el resultat quasi sempre és el millor ,tant de forma adquirida com a psicològica de cap,no m´hagués imaginat mai l´experiència que un aprèn seguint un "planing" d´entrenament,un es va coneixent i sap quan s´està tocat i quan s´està fort,en aquest any m´he sentit molt bé durant els 11 mesos,de fet,l´any abans al no fer un entrenament de "fondo"les pulsacions les tenia en 55ppm en repòs,en aquest any,he baixat a 44ppm en repòs,i espero en aquest any seguent poder arribar a les 40ppm.
vaig per bon camí,m´agrada fer les coses ben fetes,però no crec que torni a les "sortides" a lo loco de fa 2 anys,és molt important seguir unes pautes i de cara l´any vinent,com sempre, hem plantejaré quins objectius fer,molt segurament seran dels mesos març a juny,escollint quines marxes fer i quins triatlons.
De fet,en les marxes fetes en aquest any he disfrutat com mai, m´he sentit molt bé en la bici,en el nedar la cosa canvia,ja que tot just porto quasi 2 mesos de tècnica i ara veig que no serveix de res tirar-te a la piscina i fer cada setmana 80 piscines sense fer tècnica ni res,així que si valoro l´any, estic content,ha estat molt positiu perquè he disfrutat con un nen,estic aprenent molt,hem queda molta millora,en tots els aspectes,sempre s´aprèn coses noves i he conegut gent nova! què més volem? a disfrutar que només queda una setmana per començar la nova temporada,que ja en tinc ganes...

2 comentarios:

  1. Ostras Amancio, que miedo me das tras ver tu comentario en mi blog y tus logros en este 2011. Estás hecho un "pajarrako" de mucho cuidado.

    Un saludo nos vemos en Marzo.

    Cuídate.

    ResponderEliminar
  2. hola gonzalo!!!ja ja ja,que va,no te preocupes que veras como disfrutamos de lo lindo,de lo que se trata es de pasarlo bien,no vemos crack!!
    por cierto te he agregado tu blog en el mio,un saludo

    ResponderEliminar