AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 8 de mayo de 2011

"TERRA DE REMENCES"

Objectiu aconseguit,de la marxa "terra de remences" d´aquest matí,tocava llevar-se d´hora,per anar a sant esteve d´en bas,prop d´olot,i la veritat és que el senyor despertador,prop de les 5 del matí,ja tocava,així doncs,a les 6h 30m ja era allà,mentre esmorzava,aprofitava per recollir el dorsal i esperar els companys,un cop a punt amb la bici i vestit,em decideixo anar a la sortida per trobar-nos,però com que és molt difícil de coincidir,em quedo més sol que la una,pensant que els tindria a darrera,estarien a davant.Tret de sortida i sortim disparats,amb molta gent,crec que uns 3000 ciclistes de totes les edats,i cadascú, agafa el seu ritme,encara que s´ha de dir que en aquest tipus de marxa sempre es porta un punt per sobre de les possibilitats,anem passant ports i kilòmetres,sobretot el coll de bracons,sent bastant dur,sobretot les ultimes rampetes del 18% de pendent,però pujant a ritme amb en mauri.Ja en el coll del bac,sobretot la part ultima,m´he notat esgotat per el ritme que portàvem,però un cop coronat amb un grupet de 5 ciclistes,ens em reagrupat i em seguit així fins a l´arribada de sant esteve d´en bas.La nota negativa ha estat que el pulsòmetre,per variar,no trobava les pulsacions meves,estant bastant desorientat durant la majoria de la marxa,sobretot el principi,ja que m´agafava bastants senyals,sent practicament difícil de poder reservar forces o calcular el ritme.
felicitar a les persones que han organitzat aquesta marxa,ja que està molt ben organitzada,per no dir perfecte,tant de carreteres com d´assitència,encara que no hagi parat a cap avituallament,passant amb una banana,1 barreta i 1 litre i mig quasi de líquid.Sensacions, a part del cansanci en el coll del bac,molt bones,físicament molt recuperat ara ja,no me sentit esgotat durant el trancurs de la marxa,a part del pulmòmetre, que em marca de mitja 137ppm(ho dubto),passant les dades a l´ordinador,però jo he vist 160ppm al final de la marxa,i màxima de 185ppm,per tant,li posaria de 145ppm a 155ppm de mitja,per les sensacions obtingudes,i a falta de la classificació oficial de la marxa,amb unes dades gens dolentes....



---------------------
DADES DEL GARMIN
temps invertit--5h i 27m
distància total--170km
cadència mitja--83rpm
freqüència cardíaca mitja--fa el tonto,entre 145ppm i 155ppm
velocitat mitja--31km/h
desnivell positiu--2,709m
temperatura mitja--17º

8 comentarios:

  1. Hi ha una foto qu'estás molt serio !

    Enhorabona ho has aconseguit !

    ResponderEliminar
  2. gràcies mare!!!si estic serio serà per el cansanci.....aconseguit!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Amanci, normalment aconseguim tot allò que ens proposem , com veus , és questió de tenir uns objectius clars , fer una bona planificació, saber què vols, dedicació, esforç, voluntat,motivació, interés...Tot un desplegament de recursos. Felicitats i ànims pel pròxim objectiu.

    Rosa

    ResponderEliminar
  4. hola rosa!!!!!moltes gràcies per el teu comentari,i és cert el què expliques,és molt important tenir-ho tot lligat ja que és molt difícil de vegades complir-ho,ens veièm diumenge amb un arrosset?????

    ResponderEliminar
  5. Ei, moltes felicitats!
    Jo només de llegir-te ja em canso! :)
    Felicitats i endavant!

    La teva germana Dolors

    ResponderEliminar
  6. moltes gràcies germaneta!!!la veritat és que només haver acabat ja és una alegria,els temps son el de menys,petons a tots "4"!!!!!;););)

    ResponderEliminar
  7. apa, que 31 de mitjana en una marxa tan dura no està pas geeeens malament! i sobretot amb un coll tan dur com bracons, que només quan hi has passat saps què són aquestes rampes.

    ResponderEliminar
  8. hola manel!!,no conexia el coll de bracons,i com ven bé dius,s´ha de fer per sapiguèr que és dur,i llarg!!!,molt content per el temps estic,salutacions...

    ResponderEliminar