AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

sábado, 23 de abril de 2011

"I NEDANT AL MAR",SENSACIONS..."

I al final ens em estrenat al mar nedant,i ha costat,de ben d´hora al matí,amb un temps que ens faria dubtar si sortir o no,decidim de sortir amb cotxe direcció a calella,l´intenció era sortir de castell,però al veure el mal temps decidim d´anar a calella i rodar per allà,bona elecció,ja que al final ho em encertat.No teníem gaires hores per rodar,ja que sortíem tard de castell,però al final,1 horeta de bici i cap al mar!!!.Durant la bici, ja feia bastant de vent,deunidó com picava,però al tirar-me al mar(una sensació nova i diferent)me adonat de les onadetes!!! que feia(suposo que deuria haver mala mar).Decidim de fer un parell de "boies" i tornar,i evidentment,me empassat més aigua que tot l´any nedant a caldes a la piscina..je je je,és molt diferent,constantment has d´aixecar el cap per guiar-te,però he quedat bastant sorprès per la bona trajectòria que anava,no desviant-me molt,però això si,amb onadetes que per moments no veia la "boia",experiència única i divertida per moments,no estaria de més,poder tornar a nedar d´aquí alguna setmaneta per acostumar-me
algunes fotos dels "3 mosqueteros!!!







2 comentarios:

  1. Tot i que avui no era el dia ideal per fer l'estrena , el mar és únic i viu, cada ona diferent i si no es perd el nord , les sensacions són .........., no sé com dir-ho, s'han de sentir, per descriure-les , veritat?
    Un Sant Jordi per recordar!!

    ResponderEliminar
  2. hola bet!! i tant,ho descrius a la perfecció,cada onada és diferent,cada braçada és un esforç per tirar endavant,dins d´un món desconegut i fort,potent,únic,que et fa sentir molt minúscul davant d´una immensitat tant gran com és el mar,no som res quan ens endinsem davant d´ell.
    ha valgut molt la pena "estrenar-me" avui,encara que fós amb onades i bebent molta aigua!!!,feliç sant jordi.....

    ResponderEliminar