AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 30 de enero de 2011

"AL PEU DE LA LLETRA"

I continuem seguint la pretemporada,al peu de la lletra,el divendres tocava anar a barcelona amb el mauri,per assistir a un clínic d´en roberto heras,un curs d´entrenament de com afrontar la temporada,tipus d´alimentació,entrenament,base aeòbica,ect..va estar molt bé,de fet, les coses que ens va explicar,son molt iguals al llibre que he llegit,planifica tus pedaladas.aqui una foto amb roberto heras.







Seguidament,el dissabte,després de llevar-me i veure que estava tot nevat,decideixo,com no,de sortir a fer fondo,com sempre,amb bona companyia,es va apuntar a ultima hora,en Marc Gascón,per les terres de sant celoni,un amic i company,el vaig veure finet,finet.. i aquest diumenge,més piscines,en total 80.






dades del garmin
distància total-77km
temps invertit-2h-44m
cadència mitja-91rpm
freqüència cardíaca mitja-139ppm
velocitat mitja-28,1km/h

3 comentarios:

  1. gracies per lo de finet, espero que no sigui amb terceres. Jo si que et vaig veure bé amb les teves gatetes. Finalment diumenge no vaig poder sortir avui aniré amb cotxe a veure com son les rectes que et deia. La veritat és que va ser un plaer però el transit hem va accelerar una miqueta les pulsacions, espero repetir-ho.

    ResponderEliminar
  2. ei, crac!
    veig que comences bé la temporada, amb bones mitjanes i entrenant a tope, en conec alguns que aquest any gairebé no hem ni tocat la bici,a veure si seguim el teu exemple!

    ResponderEliminar
  3. marc!!! et vaig veure molt bé,en serio,ara,lo de les pulsaciones que s´et van accelerar??no serà de les teves amigues que vas fer?ejem,un consell,no vagis aquest dissabte a la sortida,i menys a montserrat,esteu....

    manel!!!impressionants les fotos de la nevada.tot és possar-hi una miqueta de pit,encara que t´haig de dir que de vegades costa bastant,i més, seguir el peu de la lletra el rodillo,però aquest any,de moment ho puc fer,ja veurem d´aqui a 2 mesos,salut i quilòmetres..

    ResponderEliminar