AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 24 de julio de 2011

"I FINAL"

I final del tour de frança,d´aquesta ronda francesa,la més important del món,i com no dir-ho,una de les més emocionants des de fa molt de temps,sent guanyador,i amb tots els honors,en CADEL EVANS,un veterà lluitador(34 anys),metòdic i introvertit,que s´ha convertit en el primer guanyador des de la segona guerra mundial més veterà en guanyar el tour.ha estat un tour molt emocionant,d´aquells que fa que dia a dia el segueixis amb molt d´atenció,inclòs fent apostes amb companys de quí el guanyaria,i evidentment he guanyat dos esmorzars amb les apostes.....
els guanyadors del tour,per ordre d´esquerra a dreta,samuel, cavendish, evans i rolland
--------------------------------------------------------------------
per el què fa a mi,sortida del dissabte amb en mauri de 90km,això si,parant a esmorzar a ritme suau,i avui,amb en boni,sortida de 70km a ritme bonibike,massa ritme per a mi anant bastant collat i alt de pulsacions,amb un estat de forma baix,baix...però continuem sumant...

4 comentarios:

  1. El meu pare li encantava el tour de França i el seu entusiasme me'l encomanava, cada dia esperàvem impacients qui guanyava l'etapa. Vaig créixer i ara ja no conec el nom de cap ciclista , però entenc l'entusiasme que transmet aquest tour.
    No cal forçar la màquina, cadascú al seu ritme. Tu ves sumant que , mica en mica s'omple la pica. Ànims que ja et falta menys!!!!!

    ResponderEliminar
  2. hola Anna!!!veus,sempre es bo transmetre de pares a fills l´essència dels valors a traves de l´esport!!!sigui quin sigui el valor que es vulgui transmetre....
    Ara ja no puc forçar el meu còs,estic a mínims,tocarà aquest agost,si es pot,de pendrem-ho molt amb calma i suau,bona setmana!!

    ResponderEliminar
  3. Un perseverant com tu, no pot abaixar el ritme.
    Encara que sigui amb calma , sempre endavant!!!
    Això d'estar sense ordinador té els seus avantatges i alhora inconvenients, ho dic per què últimament em falla molt , ja deu caducar.

    ResponderEliminar
  4. hola bet!! i tant si ha baixat el ritme!!m´ho noto i a més,evidentment,al no sortir amb les intensitats d´abans m´he engreixat,estant als voltants de 78kg quasi altra cop,si a sobre li sumes que fa 2 setmanes que he començat a fer gimnàs...però això es perd ràpid si puc fer vacances,ja que m´estic plantejant de fer una petita "animalada" d´entrenament.
    ja ho té això dels ordinadors,que de cop i volta,puf!!!! i cada cop que passen els anys fa mes mandra tocare´ls....

    ResponderEliminar