AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

lunes, 31 de diciembre de 2012

"2012"

Resum d´aquest any 2012,ha estat un any de no masses coses,tant sols LA TERRA DE REMENCES,i alguna travessia nedant com Banyoles i l´Estartit,com ja vaig dir,m´ha servit per pujar un graonet més amunt,hi ho he notat,en aquests últims dos mesos he acumulat més distàncies,i de fet,he passat per poc els quilòmetres fets de l´any passat,gran part de culpa la té la crisis de la feina,ara per ara,la crisis m´ha tocat de ple,i tant com estant els preus de les curses i marxes em plantejaré segons vagi passant els mesos,això si,LA TERRA DE REMENCES la faré segura,i possiblement alguna marxa més,i travessies de nedar,que hi disfruto molt,però tot lo altra, res de res.
Continuaré un any més amb l´entreno de rodillo que tant bé em va,no es necessita moltes hores i temps, i tampoc s´acumula molt,a més,és la millor opció per esbargir-me del cap i seguir un pla així, ho necessito,contiunaré nedant i espero aquest cop si,començar a córrer més,ja porto 2 setmanes començant a córrer.
Aquest any ha quedat aixi.
BICI+RODILLO+BTT=12,381kms
NATACIÓ=145,6kms
CÓRRER=42,79kms
------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------
                                    BON ANY 2013!!!!!!


2 comentarios:

  1. Quería felicitarde igualmente el año y desearte lo mejor. Que pase la mala racha en el curro y a dar pedales que es lo nuestro.

    En mi caso también pintan bastos en el trabajo. Pasado mañana oficializan el despido de mi jefe con lo que no sabemos que va a pasar con su equipo (es decir, conmigo entre otros).

    Un abrazo y a engordar esos "numerazos" en el 2013.

    ResponderEliminar
  2. buen año a ti tambien gonzalo!!,esperemos un 2013 si mas no con salud,y a tope,un abrazo crack..

    ResponderEliminar