AMANCIO CORDERO MASDÉU

AMANCIO CORDERO MASDÉU

domingo, 30 de enero de 2011

"AL PEU DE LA LLETRA"

I continuem seguint la pretemporada,al peu de la lletra,el divendres tocava anar a barcelona amb el mauri,per assistir a un clínic d´en roberto heras,un curs d´entrenament de com afrontar la temporada,tipus d´alimentació,entrenament,base aeòbica,ect..va estar molt bé,de fet, les coses que ens va explicar,son molt iguals al llibre que he llegit,planifica tus pedaladas.aqui una foto amb roberto heras.







Seguidament,el dissabte,després de llevar-me i veure que estava tot nevat,decideixo,com no,de sortir a fer fondo,com sempre,amb bona companyia,es va apuntar a ultima hora,en Marc Gascón,per les terres de sant celoni,un amic i company,el vaig veure finet,finet.. i aquest diumenge,més piscines,en total 80.






dades del garmin
distància total-77km
temps invertit-2h-44m
cadència mitja-91rpm
freqüència cardíaca mitja-139ppm
velocitat mitja-28,1km/h

domingo, 23 de enero de 2011

"1 MES COMPLETAT"

Primer mes d´entrenament acabat,de "rodillo" i carretera,amb sensacions cada dia millor,però amb ganes,crec, molt possiblement, d´haver fet més "fondo" amb aquesta intensitat del primer mes,ho he notat molt nedant,però sobretot,amb els temps fets fins ara,no havent fet mai fins ara,piscines al màxim,m´esperaré a mitjans de maig per sapiguèr els temps.
aquest dissabte,em va acompanyar en "litus" a fer fondo,la veritat que va anar molt bé,ja que entrenar amb algun amic, les hores passen volant,i més,a aquestes intensitats.ja porto unes bones xifres acumulades d´aquest mes,espero poder-les seguint sumant cada mes més...

dades del garmin.
distància total-68km
temps invertit-2h-30m
cadència mitja-90rpm
freqüència cardíaca mitja-132ppm
velocitat mitja-27,9km/h

excel entrenament 1 mes amb "rodillo"



en "litus"....

viernes, 21 de enero de 2011

"BONES SENSACIONS"

Molt bones sensacions nedant,ultimament,no se si és de fer fondo amb el rodillo, però em canso menys nedant,desde fa molt de temps, que fer 80 piscines,les feia amb 50m-47m-45m,fent-les ara amb 43m,veient-me capaç ara de fer-ho amb 40m llargs,molt content perquè vaig a un ritme de poder nedar i intentar braçar bé,sense presses,tant sols disfrutar,ja portem nedats amb quasi un mes 18km...i sumem...




sábado, 15 de enero de 2011

"TERCERA SETMANA COMPLERTA"

tercera setmana complerta de fondo i rodillo,altre cop per sant celoni,i encara falten molts dies per poder començar a fer portets...d´en mica en mica es va acumulant més hores a sobre la bici,i les d´avui,2h-30m ja es comencen a notar,sobretot,el sillin que ja començo estar fart d´ell,i començant a pujar de pulsacions per acostumar a les properes setmanes a que s´acostumi les cames i jo :)
dades del garmin
distància total--68km
temps invertit--2h-30m
cadència mitja--91rpm
freqüència cardíaca mitja--134ppm
velocitat mitja--27,6km/h

miércoles, 12 de enero de 2011

"COM S´HA PLANIFICAT LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA 2011"

adjunto un trosset d´un vídeo d´un company que m´ha passat,és la planificació per on passarà la volta ciclista a espanya 2011,us asseguro que riureu,je je je...

sábado, 8 de enero de 2011

"VENT,VENT I MÉS VENT!!"

impressionant el vent d´aquest migdia,em tocava fer "fondo" un altra cop i m´ha costat moltíssim poder arribar a la cadència que tenia que anar,tan sols arribant a les 86rpm de mitja i amb moments anant amb la corona del 25 en plà,amb un vent de cara que per moments em feia pensar de recollir i marxar,però al final he pogut acabar,amb sensacions no massa bones.
dades del garmin.
distància total-56km
temps invertit-2h16m
cadència mitja-86rpm
freqüència mitja-129ppm

velocitat mitja-24,8km/h

martes, 4 de enero de 2011

"QUÈ ÉS BKOOL???"

Què és BKOOL?el futur en "rodillos"?molt possiblement d´aqui a pocs anys serà el què és portarà a l´hivern,o estiu!!és una altra manera d´entrenar i de disfrutar,amb la possibilitat "d´entrenar" online amb amics o adversaris,s´està posant molt de moda.la gent que ho ha provat diuen que és impressionant,pots portar els teus entrenos a la web,té totes les dades que et pots imaginar,potència,velocitat,cadència,freqüència cardíaca,ect..i si li sumes poder "picar-te"amb els amics o usuaris ja és la bomba,l´era digital ja està aquí!!

sábado, 1 de enero de 2011

"ESTRENANT L´ANY"

Estrenant l´any per la zona de sant celoni fins a hostalric,completament plà,i ideal per fer fondo,amb unes rectes de 10km,rodant a les intensitats marcades,i amb cadència bona.Després d´una setmana de "rodillo",de natació,i de sortir a córrer molt suau,comencem a sumar ...

--dades del garmin
--
distància total-47km
temps invertit-1h-46m
velocitat mitja-26,4km/h
cadència mitja-89rpm
freqüència mitja-128ppm